voor nieuwkomers…

Bij de meeste triatlons liggen de zwemproef, start en aankomst van de fiets- en loopproef dicht in elkaars omgeving.
Bij de Lollepotterstriatlon -eigenzinnig zoals wij zijn- is dit NIET zo.

De zwemproef en de start van het fietsparcours liggen een aantal kilometers verwijderd van de aankomst van zowel fiets- als loopparcours!

Vooral de atleten die een fiets met “klikpedalen” gebruiken dienen hiermee terdege rekening te houden, door hun loopschoenen vooraf klaar te zetten in de wisselzone aan het einde van het fietsparcours.

Deze wisselzone bevindt zich bij de feesttent -die is opgezet op de festivalweide van het Park "de Renesse"- en is NIET bereikbaar met de auto!!! Daarom voorzien wij een 5-tal parkings in de omgeving.

Klik hier voor het plannetje waarop deze parkings zijn weergegeven.

De rugnummers worden toegekend aan de inschrijvingstafel, opgesteld in de feesttent, Park De Renesse, Oostmalle.
Het kan daar behoorlijk druk zijn. Meld je daarom tijdig aan, voor 18u!

De start van de zwem- en fietsproef is in een smal straatje gelegen aan de vaart, Brug 7, Looiweg in Rijkevorsel.
Door de grote drukte (buiten jezelf verwachten wij nog 360 andere deelnemers) is het haast onmogelijk om er met de auto om te keren!
Hou hier rekening mee door bijvoorbeeld beter met de fiets te komen.

Deelnemers én toeschouwers dienen hun auto te parkeren op één van onze parkings.

Deelnemers die met klikpedalen fietsen kunnen -na zich te hebben ingeschreven aan de feesttent- nog langs de wisselzone rijden om er hun loopschoenen klaar te zetten. Vervolgens kunnen ze de weg naar de start aan de vaart met hun fiets afleggen. Meteen een mooie gelegenheid om zich een beetje op te warmen! Vanaf de parkings volg je de wegwijzers naar de start.

Breng ook voor je supporters een fiets mee. Zo kunnen zij je vergezellen naar de start, je daar aanmoedigen en tijdig terugkeren om te zien hoe je het er tijdens de loopproef vanaf brengt! Zij kunnen eventueel ook de spullen -die je na het zwemmen achterlaat- meenemen naar de aankomst.